Nyhed

Covidtid - aktivitet med børn

Herunder har vi samlet en række links til gode ideer og inspiration til aktiviteter med børn.
Noget er indendørs derhjemme, noget i haven og noget er ude i naturen.
God fornøjelse!

Inspiration fra DN's "Naturfamilier". 
Ud i kulden, få røde kinder og småkolde tær. Tag børnene ud i naturen. Når kulden bider kan I gå ind, få varmen og være kreative med ting som I har fundet derude.

Skolerne har lukket, men det betyder ikke, at hele familien skal sidde indenfor. Her er 7 sjove aktiviteter i den nære natur.

 Hvad skal vi lave!? Få opskriften på naturligt modellervoks og se, hvordan I laver en børnehave til bierne. Her finder du lette video-guides og opskrifter på sjove grønne aktiviteter både inde og ude.

 Hjemme med barn med særlige behov? Naturen kan være redningen. Særligt sensitive børn kan blive ekstra udfordret i de uger, hvor den sædvanlige struktur mangler. Naturen kan blive et værdifuldt frirum for både børnene og forældre.

Hent inspiration til en gåtur. Vi har samlet en række ruteforslag til gåture, fx vandreture på Røsnæs, Kløverstierne, Nekselø og Eskebjerg Vesterlyng.

 Du kan også vælge en gåtur på en af lokaliteterne med florabeskrivelser. Her tager turene udgangspunkt i vores "Florabeskrivelser".  Vi har samlet en række steder med offentlig adgang.
Brug det interaktive kort i bunden af siden "Naturen i Kalundborg". Klik på en af prikkerne, fx "Floraen på Værslevstien" eller "Floraen i Bjergsted bakker" og se placering og få inspiration til gåturen.